Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Leo Struyf & Co bv

Ik wil bouwen

Ik wil bouwen

Aannemer nodig om te bouwen?

U kan bij ons terecht voor zowel sleutel-op-de-deur, winddicht en ruwbouw. Bij sleutel-op-de-deur bouwen is het huis helemaal afgewerkt en klaar om in te wonen. Bij ruwbouw zorgen we ervoor dat de fundering, het dak, de muren en de vloeren gebouwd zijn zonder afwerking. Bij het winddicht maken van de ruwbouw zorgen we ervoor dat het huis beschermd is tegen alle weersomstandigheden. We plaatsen dus ook de ramen, deuren en het buitenschrijnwerk.

Hoe bouwen we uw huis, villa, winkel of industriegebouw?

Bouwen in België is lastig als u niet goed weet waar te beginnen. Veel mensen hebben ook de tijd niet om alles zelf uit te zoeken. Een appartement sleutel-op-de-deur bouwen is bijvoorbeeld heel anders dan een huis sleutel-op-de-deur bouwen. Daarom is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen.

We helpen graag doorheen het hele bouwproces. Dit gaat van het opvolgen van uw wensen tot het helpen bij vragen over premies, subsidies, btw, kosten, wetgeving, bouwgrond, architecten… Zo bent u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Bij het opleveren is het voor ons  belangrijk dat alles in orde is zodat u zonder zorgen kan genieten van het afgewerkte bouwproject.

Hieronder vindt u een duidelijke versie van ons stappenplan. Het is bedoeld om u een idee te geven over hoe we het project aanpakken. In realiteit is het complexer, daarom focussen we op een goede professionele communicatie zodat alles transparant en duidelijk is naar de klant toe.

Villa of huis bouwen
Ik wil bouwen

Stappenplan

Eerst maken we graag kennis en overlopen we uw bouwwensen.

Als u nog geen architect hebt, stellen we een van onze partners voor die het plan maakt. Al een architect gevonden? Sla deze stap dan over.

De architect dient de bouwaanvraag in. Hierna zullen we de aannemingsovereenkomst ondertekenen.

Ons ervaren team begint vervolgens te bouwen. We zorgen voor een snel en duurzaam bouwproces dat rekening houdt met al uw wensen.

Wanneer het gebouw helemaal af is, zorgen we voor de oplevering. Het is heel belangrijk voor ons dat na de oplevering alles in orde is. Als u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Hebt u vragen voor ons?

Neem contact op als u vragen of een project voor ons hebt. Ons gemotiveerde team helpt u zo snel en goed mogelijk verder.

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten en blogs.

Volg ons