Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Leo Struyf & Co bv

Ik wil kopen

Appartement, werkruimte of huis kopen

Onze actuele projecten

Op deze pagina vindt u al onze actuele projecten die te koop staan. Of u nu een woning, appartement of werkruimte wilt kopen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken op 0475/45.60.69 of via mail op info@struyfleo.be.

Huis, villa of appartement kopen plan
Ik wil kopen

Tips bij het aankopen van een gebouw

Een werkruimte, industriegebouw, winkel of huis kopen is niet gemakkelijk in België. Het is belangrijk om professionele hulp te zoeken. Leo Struyf & Co bv staat u bij om het hele proces goed te laten verlopen. We helpen bij alle aspecten van het koopproces. Zoals bijvoorbeeld bij vragen over premies, subsidies, btw, kosten, wetgeving, bouwgrond, architecten…

Kijk na hoeveel u kan lenen en hoeveel u al gespaard hebt. We raden aan niet meer dan een derde van uw maandelijks loon af te betalen en wat te voorzien voor onvoorziene kosten. Denk aan het vervangen van gebroken elektronica bijvoorbeeld.

Bekijk de ligging van je werkruimte, industriegebouw, winkel of huis. Zijn er winkels in de buurt? Is er een goede verbinding met het openbaar vervoer aanwezig? Hoe ziet de buurt eruit? Het is belangrijk om niets over het hoofd te zien. Als ervaren team staan we u hier graag in bij.

TITEL

Hebt u vragen voor ons?

Neem contact op als u vragen of een project voor ons hebt. Ons gemotiveerde team helpt u zo snel en goed mogelijk verder.

Ik wil kopen

Actuele projecten

NIEUW! Project Ringlaan 115 in Zandhoven
Nog slechts 1 appartement te koop

Leo Struyf & Co bv introduceert het unieke nieuwbouwproject Ringlaan 115, gelegen langs de dorpskern van Zandhoven en volledig in eigen beheer.

Het centrum is vanaf Ringlaan 115 eenvoudig te bereiken via een wandelpad dat op 100 meter afstand gelegen is. Diverse autosnelwegen liggen binnen een straal van 10 km en zijn bijgevolg ook vlot bereikbaar.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 9 ruime appartementen die verdeeld zijn over 4 verdiepingen. Er zijn 4 garages aanwezig, 5 autostaanplaatsen met carport en 4 open autostaanplaatsen. Er is ruimte voor een gemeenschappelijke fietsenberging en per appartement is er een ondergrondse berging voorzien. Een ruime lift geeft toegang tot de verschillende verdiepingen.

Belangrijk: per appartement is een ondergrondse berging en een autostaanplaats inbegrepen in de prijs.

Voor de afwerking van dit project werken we samen met geregistreerde onderaannemers die instaan voor het leveren en plaatsen van kwaliteit. 

De oplevering van dit project is voorzien rond februari 2022.

Te koop: Autostaanplaatsen Ringlaan 115

Vanaf februari 2022 krijgt u de mogelijkheid om een autostaanplaats bij Ringlaan 115 te kopen.

Logo Leo Struyf & Co

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten en blogs.

Volg ons