Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Leo Struyf & Co bv

Ik wil kopen

Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Appartement, werkruimte of huis kopen

Onze actuele projecten

Op deze pagina vindt u al onze actuele projecten die te koop staan. Of u nu een woning, appartement of werkruimte wilt kopen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken op 0475/45.60.69 of via mail op info@struyfleo.be.

Huis, villa of appartement kopen plan
Ik wil kopen

Tips bij het aankopen van een gebouw

Een villa, appartement of huis kopen is niet gemakkelijk in België. Het is belangrijk om professionele hulp te zoeken. Leo Struyf & Co bv staat u bij om het hele proces goed te laten verlopen. We helpen bij alle aspecten van het koopproces. Zoals bijvoorbeeld bij vragen over kosten, wetgeving, bouwgrond, architecten… Kijk na hoeveel u kan lenen en hoeveel u al gespaard hebt. We raden aan niet meer dan een derde van uw maandelijks loon af te betalen en wat te voorzien voor onvoorziene kosten. Denk aan het vervangen van gebroken elektronica bijvoorbeeld. Bekijk de ligging van je villa, appartement of huis. Zijn er winkels in de buurt? Is er een goede verbinding met het openbaar vervoer aanwezig? Hoe ziet de buurt eruit? Het is belangrijk om niets over het hoofd te zien. Als ervaren team staan we u hier graag in bij.

Heeft u vragen voor ons?

Neem contact op als u vragen of een project voor ons hebt. Ons gemotiveerde team helpt u zo snel en goed mogelijk verder.

Ik wil kopen

Actuele projecten

NIEUW!

Autostaanplaatsen te koop.
Aan nieuwbouwproject Ringlaan 115 in Zandhoven. 

Meer info via info@struyfleo.be

Logo Leo Struyf & Co

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten en blogs.

Volg ons