Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Leo Struyf & Co bv

Ik wil verbouwen

Renovaties en verbouwingen

Renoveren, hoe beginnen?

Een renovatie uitvoeren is niet zo eenvoudig. Daarom is het belangrijk om zo veel mogelijk informatie te krijgen van mensen met ervaring. Leo Struyf & Co bv staat u bij doorheen het hele renovatieproces.

Een appartement, villa, chalet, winkel of huis verbouwen in België is een moeilijke taak als u niet goed weet waar te beginnen. Er is veel verschil tussen het verbouwen van een werkruimte, industriegebouw, winkel of huis.  Veel mensen hebben ook de tijd niet om alles zelf uit te zoeken. Daarom is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen.

We staan u bij tijdens de renovatie

We helpen graag doorheen het hele verbouwproces. Dit gaat van het opvolgen van de wensen tot het helpen bij premies, subsidies, btw, kosten, wetgeving, bouwgrond, architecten… Zo bent u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Bij het opleveren is het voor ons belangrijk dat alles in orde is zodat u zonder zorgen kan genieten van uw afgewerkte verbouwproject.

Verder vindt u een duidelijke versie van ons stappenplan bij renovaties. Dit passen we toe of het nu gaat om het verbouwen van een appartement, huis of andere. Het is bedoeld om u een idee te geven over de manier waarop we verbouwingen aanpakken. In de realiteit is het iets complexer, daarom focussen we op een transparante en professionele communicatie zodat alles duidelijk is.

Renovatie en verbouwen vakmannen bespreken
Ik wil renoveren

Verbouwing en renovatie

Heeft uw woning een grondige renovatie nodig? Dan bent u bij het juiste adres. Leo Struyf & Co bv heeft al verschillende renovatieprojecten tot een perfect einde gebracht. Denk aan extra verdiepen, aanbouwen van extra ruimtes en natuurlijk ook totaalrenovatie.

Met deze nodige expertise bent u zeker dat ook uw project een succes wordt. Onze vakmensen worden gecoördineerd door ons begeleidend team dat het hele project overziet en strikt opvolgt zodat alles binnen de besproken tijd opgeleverd kan worden.

Doordat we ervaring hebben met zowel bouwen als verbouwen, kunnen we het renovatieproces zowel efficiënt als kwalitatief doen verlopen. De renovatie van uw woning is bij ons in goede handen. Klaar om uw woning een extra boost te geven?

Ik wil verbouwen

Stappenplan

Eerst maken we graag kennis en overlopen we wat u precies wilt verbouwen. Als het voor ons duidelijk is wat u wilt bereiken, kan het verbouwproces in gang geschoten worden.

Ons team komt langs voor een grondige renovatiescan. We kijken de huidige staat van uw gebouw na en bepalen wat er moet gebeuren. Hierna krijgt u een schatting van de verbouwprijs.

Wanneer alles goed besproken is, plannen we het project in. Zo komt u te weten hoe we het verbouwproces exact onder handen nemen en hoe het gaat verlopen.

Ons ervaren team start met de werkzaamheden. We zorgen voor een snel en duurzaam verbouwproces dat rekening houdt met al uw wensen.

Wanneer het gebouw helemaal af is, zorgen we voor de oplevering. Het is belangrijk voor ons dat na de oplevering alles in orde is. Als u toch nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

TITEL

Hebt u vragen voor ons?

Neem contact op als u vragen of een project voor ons hebt. Ons gemotiveerde team helpt u zo snel en goed mogelijk verder.

Logo Leo Struyf & Co

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten en blogs.

Volg ons