Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Inspiratie

Klassiek

Inspiratie

Klassieke stijl

Wilt u graag bouwen in de klassieke stijl? Leo Struyf & Co bv heeft doorheen de jaren al verschillende projecten in deze stijl gebouwd. Met onze ervaring en knowhow bouwen we uw nieuwe, klassieke thuis volledig naar wens.

90

Jaar ervaring

1932

Oprichting

4

Generaties

Contacteer ons
Klassieke stijl woning villa

De belangrijkste voordelen van de klassieke stijl

KLASSIEKe stijl

Elegantie met oog voor detail

Deze klassieke stijl is perfect voor mensen die een elegante woning willen bouwen. Het is gebaseerd op het rijke verleden van woningen uit de 18de en 19de eeuw. Dit zorgt voor een focus op elegantie en een rijke detaillering. Een sfeervolle, warme en gezellige uitstraling zijn ook van de orde.

De architectuur van de klassieke stijl is dus elegant met oog op detail. De woningen zijn ruimtelijk en licht. In een klassieke woning wordt vooral nadruk gelegd op de centrale inkom. Dit is het hart van de klassieke woning omdat het de ruimte is die alle andere ruimtes verbindt.

Veel zelf gekozen details om uzelf uit te drukken, zorgen voor de klassieke uitstraling van de woning. Ook de nadruk op symmetrie en het gebruik van traditionele kenmerken helpen deze uitstraling te bekomen. Naast de uitstraling van de woning is functionaliteit ook belangrijk. De klassieke bouwstijl maakt gebruik van bouwtradities die zich bewezen hebben door tientallen jaren present te blijven in de bouwscene.

Als u houdt van metselwerk is de klassieke bouwstijl ook zeker een optie. Er wordt veel gebruik gemaakt van metselwerk in de gevel van de woning. Veel detail in de gevel is zeker mogelijk. Over alle details moet goed gecommuniceerd worden en ze moeten ook haalbaar zijn. Doe dus beroep op een professionele architect om u bij dit proces bij te staan.

De symmetrie van de woning zorgt ervoor dat de klassieke bouwstijl nog steeds een van de populairste is. Gevels en plattegronden zijn enorm symmetrisch in deze bouwstijl. Dit wordt nog extra benadrukt door sierlijke details die de eigenaar van de woning zelf kiest. Denk aan mooie daklijsten, een speciale gootafwerking, een rijkelijke nadruk op de inkomhal en fervent gebruik van ornamenten. Een klassieke woning baseert zich wat op herenhuizen en landhuizen. De typerende materialen zijn bakstenen, geschilderd hout en beton. Deze combinatie maakt van uw woning een gezellige, warme woonst.

Klassiek huisinterieur legt nog eens de nadruk op het gezellige aspect van de klassieke stijl.

Inspiratie

Klassiek

Wat doen we?

Leo Struyf & Co bv maakt van uw bouwproject een vlotte en succesvolle realisatie. Daarbij staan voor ons enkele belangrijke waarden centraal.

Kwaliteit

We volgen de werf op en coördineren dagelijks. Zo streven we kwaliteit na als een erkende aannemer met jarenlange ervaring.

Vakmanschap & Know-how

Ons team bestaat uit bekwame, gedreven personen. Zo verzekeren we de kwaliteit en duurzaamheid van elk bouwproject.

Authenticiteit

Specifieke bouwstijlen en standaardafmetingen beletten creativiteit. We bouwen altijd eigenhandig en traditioneel om elk bouwproject een unieke uitstraling te geven.

Duurzaamheid

Enorm belangrijk voor ons is de duurzaamheid van het bouwproces en de gebruikte materialen. Met ons nieuwe bouwsysteem SOLIDWOOD streven we naar een duurzame en stabiele toekomst voor uw bouwproject.

Duidelijk en transparant

Volledige begeleiding doorheen het bouwproces

U kan bij Leo Struyf & Co bv terecht voor een totaalbegeleiding. We nemen al uw zorgen uit handen om het proces zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe vroeger u contact opneemt, hoe beter we u kunnen begeleiden en zorgen dat alles vlot verloopt.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen de juiste keuze te maken qua architect, want ook hier zijn verschillen in. Zo zijn er die beter geschikt zijn voor een lager budget en anderen die bijvoorbeeld meer ervaring hebben met bouwen in de pastorij stijl.

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken. We kijken uit naar een aangename, transparante samenwerking!

Heeft u vragen voor ons?

Neem contact op als u vragen of een project voor ons hebt. Ons gemotiveerde team helpt u zo snel en goed mogelijk verder.

Logo Leo Struyf & Co

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten en blogs.

Volg ons