Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Inspiratie

Modern

Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Inspiratie

Moderne stijl

Een nieuw huis bouwen in de moderne stijl? Leo Struyf & Co bv heeft al verschillende projecten in deze bouwstijl gebouwd. Vertrouw op onze ervaring en knowhow om ook uw droomhuis te bouwen.

90

Jaar ervaring

1932

Oprichting

4

Generaties

Contacteer ons

De belangrijkste voordelen van de moderne stijl

Moderne stijl

Strakke lijnen en eenvoudige vlakken

Leo Struyf & Co bv is een bouwbedrijf gespecialiseerd in exclusieve totaalprojecten in allerlei bouwstijlen. Als centraal aanspreekpunt in uw sleutel-op-de-deur project staan wij garant voor kwaliteit op hoog niveau.

Al 4 generaties lang is bouwen onze passie. Klantgerichtheid staat hierbij centraal. Een belangrijk onderdeel van onze activiteit is massieve houtbouw met SOLIDWOOD. Dit houtbouwsysteem leent zich uitstekend voor het realiseren van verschillende bouwstijlen.

De moderne bouwstijlen zorgen voor een vernieuwd gevoel. Dit komt door het gebruik van andere materialen en dynamische vlakken, de typische soberheid en een mooie variatie in vormgeving. De bekendste kenmerken blijven de strakke lijnen en eenvoudige vlakken. Door de variatie in diepte en grootte creëren de architecten een uniek gevoel.

De gevel is vaak één groot vlak, onderbroken door enkele ramen, deuren, metselwerk of gevelpleister. Het dak is vaak gewoon plat maar neemt soms een experimentele vorm aan. Ook het gebruikte materiaal bij de moderne stijl is vaak experimenteel. Denk aan houten gevels en schrijnwerk uit kunststof.

Grote ramen zijn ook vaak aanwezig bij de moderne bouwstijl. Door dit te combineren met lichtstraten wordt er gebruik gemaakt van daglicht om de woning te verlichten. Een architect die een goede oriëntatie maakt van de woning en de bouwgrond is dus enorm belangrijk. Om het gebrek aan licht te compenseren, zorgen ‘s nachts industriële designlampen en lijnverlichting voor een modern accent.

U krijgt vooraan een coherent geheel door de weinig of nauw ingewerkte ramen en deuren. De gevelpleister of het verlijmd metselwerk zorgt voor een aangenaam accent. Als de woning weinig glas langs de voorkant bevat, zullen er aan de achterzijde grote raampartijen geplaatst worden. Dit zorgt voor het typische gebruik van veel lichtinval. De extra populariteit van het benadrukken van de tuin heeft hiertoe geleid. Het glas zorgt ervoor dat de binnen- en buitenkant van uw huis een groot geheel zijn.

Ook in de moderne woning zelf komt de moderne bouwstijl tot leven. Gietvloeren zijn bijvoorbeeld steeds populairder als vloerbedekking. Het zijn de vloeren die u vroeger vooral zag in de industrie. Nu zijn ze ook de woningmarkt aan het veroveren. Dit komt doordat ze makkelijk te onderhouden zijn. Een extra voordeel: u moet geen voegen poetsen. Naast dit pluspunt legt het ook de nadruk op het strakke design van de moderne bouwstijl.

Wat doen we?

Leo Struyf & Co bv maakt van uw bouwproject een vlotte en succesvolle realisatie. Daarbij staan voor ons enkele belangrijke waarden centraal.

Kwaliteit

We volgen de werf op en coördineren dagelijks. Zo streven we kwaliteit na als een erkende aannemer met jarenlange ervaring.

Vakmanschap & Know-how

Ons team bestaat uit bekwame, gedreven personen. Zo verzekeren we de kwaliteit en duurzaamheid van elk bouwproject.

Authenticiteit

Specifieke bouwstijlen en standaardafmetingen beletten creativiteit. We bouwen altijd eigenhandig en traditioneel om elk bouwproject een unieke uitstraling te geven.

Duurzaamheid

Enorm belangrijk voor ons is de duurzaamheid van het bouwproces en de gebruikte materialen. Met ons nieuwe bouwsysteem SOLIDWOOD streven we naar een duurzame en stabiele toekomst voor uw bouwproject.

Duidelijk en transparant

Volledige begeleiding doorheen het bouwproces

U kan bij Leo Struyf & Co bv terecht voor een totaalbegeleiding. We nemen al uw zorgen uit handen om het proces zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe vroeger u contact opneemt, hoe beter we u kunnen begeleiden en zorgen dat alles vlot verloopt.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen de juiste keuze te maken qua architect, want ook hier zijn verschillen in. Zo zijn er die beter geschikt zijn voor een lager budget en anderen die bijvoorbeeld meer ervaring hebben met bouwen in de pastorij stijl.

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken. We kijken uit naar een aangename, transparante samenwerking!

Heeft u vragen voor ons?

Neem contact op als u vragen of een project voor ons hebt. Ons gemotiveerde team helpt u zo snel en goed mogelijk verder.

Logo Leo Struyf & Co

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten en blogs.

Volg ons