Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Leo Struyf & Co bv

Sleutel-op-de-deur

Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Instapklaar

Sleutel-op-de-deur bouwen

Voordelen van sleutel-op-de-deur bouwen

Het bouwproces van sleutel-op-de-deur woningen is sneller klaar. Dit komt omdat Leo Struyf & Co bv hun hele team gebruikt om het proces te versnellen. Alles in orde brengen gaat sneller met een professioneel team met jaren ervaring in de bouwsector. Combineer dit met goede communicatie en het proces is ineens een paar maanden sneller klaar dan bij traditioneel bouwen.

Een van de beste voordelen van sleutel-op-de-deur woningen is dat het makkelijker is om volledig binnen uw budget te blijven. Zij staan u bij doorheen het hele proces. Zij laten u steeds weten wat het kost om de volgende stap uit te voeren. Als u dus iets wilt veranderen dat leidt tot een verhoogde kost, zeggen zij waar u best kan besparen of bieden zij een correct alternatief aan. U geniet ook van schaalvoordelen waardoor bepaalde aspecten van het bouwen wat goedkoper zijn.

Sleutel-op-de-deur bouwen of verbouwen oplevering
Sleutel-op-de-deur bouwfase
Zonder zorgen

De voordelen opgesomd

Op de hoogte blijven van en rekening houden met de complexe bouwnormen is een heuse uitdaging. U doet dus bij eender welk bouwproject best beroep op een expert om u op de hoogte te houden. Maar waarom neemt u dit niet een stapje verder en legt u de volledige coördinatie in de handen van deze expert?

Leo Struyf & Co bv neemt al uw zorgen uit handen. Denk aan leveranciers vinden, offertes vergelijken, administratieve zaken zoals de bouwaanvraag etc. De volledige coördinatie van het project ligt bij hen. Hierdoor verloopt het gehele bouwproces enorm vlot.

Zij doen beroep op hun partners die vlot en kwalitatief werken om het project in goede banen te leiden. Combineer dit met een vlotte communicatie en u krijgt een recept voor succes. Ook bij onvoorziene omstandigheden, bent u zeker dat alles netjes en efficiënt geregeld wordt.

Van ontwerp tot afwerking, de kostprijs van een sleutel-op-de-deur woning ligt vanaf het begin vast. Bij de aanvang van het project bespreken zij duidelijk uw wensen en geven feedback. Wat is mogelijk? Hoe bespaart u kosten zonder kwaliteit op te offeren?

Blijft u bij uw beslissingen? Dan ligt de prijs volledig vast tijdens het bouwproject. Omdat zij de exacte hoeveelheid weten van de benodigde materialen, geniet u van schaalvoordelen bij hun leveranciers. Dit zal de sleutel-op-de-deur prijs uiteraard drukken.

Verhalen gehoord over een achterstand van maanden door leveranciers die hun timing missen? Dit gebeurt bij sleutel-op-de-deur woningen niet. Door de vaste samenwerking met hun leveranciers verloopt de timing van grondstoffen en materialen enorm vlot.

Hun eigen team volgt de werken op, samen met de onderaannemers. Het bouwproces wordt dus nauwkeurig opgevolgd door ervaren experts die al bewezen hebben dat ze een goed team vormen. Opgelet: elk bouwproces is afhankelijk van weersomstandigheden. Deze kunnen dus een invloed hebben op de timing van het bouwproces.

In de sleutel-op-de-deur wereld is het belangrijk om goede recensies te kunnen voorleggen. Dit maakt dat zij extra hun best doen om elk bouwproject in goede banen te leiden. Daarom doen zij beroep op onze kwalitatieve partners waarvan zij zeker zijn dat ze alles tot in de puntjes in orde brengen, binnen het besproken budget.

Zij bouwen uw woning volledig zoals besproken. U bouwt vrij letterlijk aan hun toekomst als sleutel-op-de-deur bouwbedrijf. Een aangename samenwerking met veel belang voor beide partijen, dat is wat u kan verwachten.

Sleutel-op-de-deur

Correcte, transparante begeleiding

Leo Struyf & Co bv communiceert duidelijk en concreet over al uw wensen, luistert aandachtig en doet heldere voorstellen. Dit alles om u zo goed mogelijk te begeleiden doorheen het bouwproces.

Qua design is er bij sleutel-op-de-deur bouwen veel mogelijk. Denk aan moderne huizen, een kleine landelijke woning, eigentijdse designs etc. Het design hangt af van uw voorkeur en budget. Wenst u het budget laag te houden? Dan doen zij voorstellen om de kostprijs te drukken zonder de kwaliteit van de woning naar beneden te halen.

Bouwplannen
Sleutel-op-de-deur verbouwen of bouwen overzicht
Sleutel-op-de-deur

Hoe een huis bouwen sleutel-op-de-deur?

Bouwen in België is een moeilijke taak als u niet goed weet waar te beginnen. Veel mensen hebben ook de tijd niet om alles zelf uit te zoeken. Een villa sleutel-op-de-deur bouwen is heel anders dan bijvoorbeeld een huis sleutel-op-de-deur bouwen. Daarom is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen.

Leo Struyf & Co bv helpt graag doorheen het hele bouwproces. Dit gaat van het opvolgen van uw wensen tot het helpen bij vragen over kosten, wetgeving, bouwgrond, architecten… Zo bent u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Bij het opleveren is het voor hen belangrijk dat alles in orde is zodat u zonder zorgen kan genieten van uw afgewerkte bouwproject.

Hieronder vindt u een duidelijke versie van hun sleutel-op-de-deur stappenplan. Het is bedoeld om u een idee te geven over hoe zij het project aanpakken. In de realiteit is het iets complexer, daarom focussen zij op een transparante en professionele communicatie zodat alles duidelijk is.

Sleutel-op-de-deur

Stappenplan

Eerst maken zij graag kennis en overlopen zij uw bouwwensen. U kan bij hen terecht voor een begeleiding van begin tot einde. Zij kunnen u helpen de juiste architect te vinden voor uw noden en wensen.

Als u nog geen architect hebt, stellen zij een van hun partners voor die het plan maakt. Al een architect gevonden? Sla deze stap dan over.

De architect dient de bouwaanvraag in. Hierna zullen zij de aannemingsovereenkomst ondertekenen.

Hun ervaren team begint dan te bouwen. Zij zorgen voor een snel en duurzaam bouwproces dat rekening houdt met al uw wensen.

Wanneer het gebouw helemaal af is, zorgen zij voor de oplevering. Het is heel belangrijk voor hen dat na de oplevering alles piekfijn in orde is. Als u toch nog vragen heeft, neem gerust contact met hen op.

Duidelijk en transparant

Volledige begeleiding doorheen het bouwproces

U kan bij Leo Struyf & Co bv terecht voor een totaalbegeleiding. Zij nemen al uw zorgen uit handen om het proces zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe vroeger u contact opneemt, hoe beter zij u kunnen begeleiden en zorgen dat alles vlot verloopt.

Zo kunnen zij bijvoorbeeld helpen de juiste keuze te maken qua architect, want ook hier zijn verschillen in. Zo zijn er die beter geschikt zijn voor een lager budget en anderen die bijvoorbeeld meer ervaring hebben met bouwen in de pastorij stijl.

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Zij kijken uit naar een aangename, transparante samenwerking!

Heeft u vragen?

Neem contact op als u vragen of een project voor hen hebt. Hun gemotiveerde team helpt u zo snel en goed mogelijk verder.

Sleutel op de deur

Veel gestelde vragen

Bij sleutel op de deur kiest u een partner die het volledige project volledig in handen neemt. Van aannemers bellen en offertes vergelijken tot administratie en het project opvolgen. Een bouwproces in goede banen leiden doet u best met een ervaren partner aan uw zijde. Het sleutel op de deur concept maakt dit nog gemakkelijker door deze partner dit zelf te laten doen.

Sleutel op de deur bouwen is voordeliger voor uw portemonnee en vereist minder tijd en aandacht voor de particulier dan klassiek bouwen. U geniet van schaalvoordelen en weet meteen hoeveel het volledige project zal kosten. Hierdoor is het ook gemakkelijker om binnen uw budget te blijven.

Het bouwproces is sneller klaar omdat men zich baseert op standaardplannen en alle communicatie van één ervaren team komt. Deze plannen dienen vooral als inspiratie. Er kan dus van afgeweken worden indien u wenst. Als u kiest voor een partner met goede connecties en een vlotte communicatie, dan is het bouwproces nog sneller klaar.

Logo Leo Struyf & Co

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten en blogs.

Volg ons