Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
Leo Struyf & Co bv

Sleutel-op-de-deur

Instapklaar

Sleutel-op-de-deur bouwen

U kan bij ons terecht voor zowel sleutel-op-de-deur bouwenwinddicht en ruwbouw.

Grootste voordelen van sleutel-op-de-deur bouwen

Het bouwproces is sneller klaar. Dit komt omdat we ons hele team gebruiken om het proces te versnellen. Alles in orde brengen gaat sneller met een professioneel team met jaren ervaring in de bouwsector. Combineer dit met goede communicatie en het proces is ineens een paar maanden sneller klaar dan bij traditioneel bouwen.

Een van de beste voordelen van sleutel-op-de-deur woningen bouwen is dat het makkelijker is om volledig binnen uw budget te blijven. We staan u bij doorheen het hele proces. We laten u dus steeds weten wat het kost om de volgende stap uit te voeren. Als u dus iets wilt veranderen dat leidt tot een verhoogde kost, zeggen we waar u best kan besparen of bieden we een correct alternatief aan. U geniet ook van schaalvoordelen waardoor bepaalde aspecten van het bouwen wat goedkoper zijn.

Een woning, winkel, industriegebouw of appartement sleutel-op-de-deur bouwen komt voor veel mensen wat overweldigend over. De standaardplannen helpen als inspiratiebron. Door goede communicatie kunnen er naar wens dingen aangepast worden. Deze standaardplannen worden vaak gezien als vaste plannen waar weinig aan veranderd kan worden. Mensen met sleutel-op-de-deur ervaringen zullen correct vermelden dat dit niet bij elke aannemer het geval is.

sleutel-op-de-deur bouwen of kopen afgewerkt
sleutel-op-de-deur kopen of bouwen werkmannen
Sleutel-op-de-deur

Hoe bouwen we sleutel-op-de-deur woningen?

Bouwen in België is een moeilijke taak als u niet goed weet waar te beginnen. Veel mensen hebben ook de tijd niet om alles zelf uit te zoeken. Een appartement sleutel-op-de-deur bouwen is heel anders dan bijvoorbeeld een huis sleutel-op-de-deur bouwen. Daarom is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen.

We helpen graag doorheen het hele bouwproces. Dit gaat van het opvolgen van uw wensen tot het helpen bij vragen over premies, subsidies, btw, kosten, wetgeving, bouwgrond, architecten… Zo bent u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Bij het opleveren is het voor ons belangrijk dat alles in orde is zodat u zonder zorgen kan genieten van uw afgewerkte bouwproject.

Hieronder vindt u een duidelijke versie van ons sleutel-op-de-deur bouwen stappenplan. Het is bedoeld om u een idee te geven over hoe we het project aanpakken. In de realiteit is het iets complexer, daarom focussen we op een transparante en professionele communicatie zodat alles duidelijk is.

Sleutel-op-de-deur

Stappenplan

Eerst maken we graag kennis en overlopen we wat u precies wilt bouwen.

Als u nog geen architect hebt, stellen we een van onze partners voor die het plan maakt. Al een architect gevonden? Sla deze stap dan over.

De architect dient de bouwaanvraag in. Hierna zullen we de aannemingsovereenkomst ondertekenen.

Ons ervaren team begint dan te bouwen. We zorgen voor een snel en duurzaam bouwproces dat rekening houdt met al uw wensen.

Wanneer het gebouw helemaal af is, zorgen we voor de oplevering. Het is heel belangrijk voor ons dat na de oplevering alles piekfijn in orde is. Als u toch nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

TITEL

Hebt u vragen voor ons?

Neem contact op als u vragen of een project voor ons hebt. Ons gemotiveerde team helpt u zo snel en goed mogelijk verder.

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten en blogs.

Volg ons