Kwaliteit
Vakmanschap
Authenticiteit
Duurzaamheid
NIEUWS

Solidwood by Leo Struyf & Co: kent u Solidwood al?

Onlangs hebben we binnen Leo Struyf & Co een nieuwe bedrijfstak mogen verwelkomen: SOLIDWOOD! Misschien denkt u: “Hé? SOLIDWOOD? Wat is dat nu precies?”

In dit blogbericht ontdekt u SOLIDWOOD en onze drijfveer om met dit duurzame systeem te bouwen.

Solidwood?

SOLIDWOOD is een duurzaam, innovatief en efficiënt houtbouwsysteem waar eenvoudig en logisch bouwen volledig centraal staat. Een perfecte isolatie en volledige luchtdichtheid zorgen ervoor dat dit systeem energiezuinig is en bijdraagt tot een gezonde woonomgeving.

Onze drijfveer

Al drie generaties lang staan we bekend als een traditioneel bouwbedrijf. Men kan op ons beroep doen voor nieuwbouwprojecten, het realiseren van zowel villa’s en woningen als appartementen, verbouwingen en openbare gebouwen,…

Dit doen we uiteraard nog steeds, maar we vonden ook dat het tijd was om een nieuw en duurzaam hoofdstuk in het Leo Struyf & Co-verhaal te schrijven.

Het is voor ons belangrijk om te blijven streven naar een ecologische en stabiele toekomst voor uw bouwproject. We willen inzetten op duurzaamheid, innovatie en efficiëntie. Het introduceren van de nieuwe bedrijfstak SOLIDWOOD was voor ons dan ook een weloverwogen keuze en is hierdoor de perfecte toevoeging aan ons familiebedrijf.

Als partner van SOLIDWOOD zijn we erg enthousiast om samen aan uw duurzame toekomst te kunnen werken!

Meer weten?

Surf naar www.solidwood.be of contacteer ons voor een afspraak!

Logo Leo Struyf & Co

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten en blogs.

Volg ons